Arbeta hos oss

Bli en viktig del i Tudorklinikens team.
-vi söker dig som är medicinsk sekreterare.

Tillsammans med våra erfarna administratörer och medicinska sekreterare kommer du att vara klinikens nav och ansikte utåt. Under kontorstid arbetar du administrativt i en omväxlande, händelserik och stimulerande miljö. I dina arbetsuppgifter ingår bl a receptionsarbete, kassahantering, telefonservice, bokningar, remisshantering, registreringar och journalskrivning.

Du behärskar svenska språket väl och har god kunskap i medicinsk terminologi samt goda kunskaper i Office-paketet (kunskap i VAS och Citrix är mediterande).

Dina arbetsuppgifter ställer krav på flexibilitet, stresstålighet och ett strukturerat arbetssätt. Du har lätt för att kommunicera, samarbeta och kan ta egna initiativ och bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Du blir tillsvidareanställd med tillträde april 2018 eller enligt överenskommelse. Intresserad? Kontakta verksamhetschef Irena Ceke irena.c@tudorkliniken.se 070-223 46 33

Tudorkliniken är ett familjeägt hälso- och sjukvårdsföretag med ca 50 medarbetare som erbjuder primärvård, företagshälsovård och specialistvård.

Arbetsterapeut Sommarvikarie 2018

Erbjudande, en ledig plats för arbetsterapeut

Här finns en både omväxlande och självständigt arbete på en vårdcentral i centrala Halmstad.

Låter detta bra så kontakta Irena Ceke snarast

irena.c@tudorkliniken.se
070-223 46 33