Nyheter

Förnya ditt recept nu -slipp krångel i sommar!

När du ändå är här på besök - passa på att förnya din medicin så att den räcker över sommaren! Du kan också logga in på www.1177.se/Halland och förnya ditt recept via nätet.

Besök våra allmänläkare online – i ett videobesök.

Nu erbjuder vi alla våra patienter videoläkarbesök via VOXEYES digitala vårdplattform, specialanpassad även för dig som har svårt att kommunicera med vårdpersonal pga språksvårigheter, hörsel-, tal- eller synskada.

Nominerad till årets innovation inom hållbar sjukvård -Voxeyes

Vi är glada att Voxeyes som bygger på T-meetings unika C4 plattform har nominerats som en av tre tävlande om utmärkelsen "Årets innovation inom hållbar sjukvård". För andra gången delar organisationerna bakom konferensen, Aktuell Hållbarhet och Nordic Center for Sustainable Healthcare, ut priser till tre aktörer som förtjänar extra uppmärksamhet. Voxeyes är en av de nominerade och den applikation som Tudorkliniken använder sig av i sina videosamtal med patienterna.

Årets inovation inom hållbar sjukvård, de nominerade är:

  •  Södra, Region Halland, VGR och Högskolan i Halmstad, SWT Development – Durapulp är nytt cirkulärt material i sjukvården. Med skogsråvara istället för plast i sjukvårdsapplikationer ser vi stor potential för det nya materialet.
  •  ACT.Global – Med Titandioxid skapas bakteriereducerande vårdrum och detta med låg miljöpåverkan.
  •  Voxeyes – Sjukvård via video med tillgänglighet för alla patientgrupper och som dessutom har minskade transporter som bonus.
    http://sustainablehealthcare.se/nyheter/152-vem-prisas-for-hallbara-framsteg-inom-sjukvarden.html

VOXEYES videoläkarbesök

Videoläkarbesöket gör det enklare för dig som av olika anledningar inte kan ta dig till vårdcentralen och behöver hjälp med enklare åkommor, kontrollbesök eller förnyelse av recept. Kontakta oss direkt via videoläkarbesök, eller läs mer om hur det fungerar.

VOXEYES videoläkarbesök är ett komplett digitalt videokommunikationssystem baserat på T-meeting applikationen och utvecklades i första hand för dem som har svårt att kommunicera med vårdpersonal; hörselskadade/döva, talskadade, blinda/nedsatt syn men passar utmärkt till alla patientkategorier. Nu kan läkaren bland annat boka in en teckenspråkstolk i samtalet.

Besök gärna www.voxeyes.se för mer information.

VAS journalsystem

Vi har nu bytt journalsystem till VAS samma journalsystem som Region Halland använder. Detta för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård.

Vi välkomnar också varmt vår nya Specialistläkare, Novko Gavric. 

Tack

Vi på Tudorkliniken vill tacka alla patienter för det fortsatta förtroendet ni visar oss. I den senaste nationella tillgänglighetsmätningen inom primärvården våren 2016 så har vi på Tudorkliniken fått 100% tillgänglighet på läkarbesök samt 100% tillgänglighet via telefonkontakt. Mer information hittar ni på: http://www.vantetider.se/Kontaktkort/Hallands/PrimarvardBesok/

Specialistmottaging för Hud

Nu finns Specialistmottaging för Hud hos oss på Brogatan 6 i Halmstad. Man kan boka tid hos Specialistläkare i Hud Ana Herdy via 1177.se eller maila till [email protected] Mottagningens öppentider är helgfria måndagar 09:00 – 17:00

Ole Jörgensen

Nu samarbetar Tudorkliniken med Ole Jörgensen specialistläkare/kirurg i ortopedi! Välkommen att boka in dig på en undersökning av dina besvär i axlar, höft eller knä. För mer information kan du besöka www.activemotion.se För bokningar kan du kontakta Tudorkliniken eller via Activemotions hemsida