Ortopedmottagning

Ortopedmottagning

På Ortopedmottagningen arbetar vi med diagnostik och behandling av skador (ej akuta) och sjukdomar i axel, armbåge, handled/hand, höft, knä och fotled/fot. Vi har ett nära samarbete med röntgenavdelningen och sjukgymnastikenheten . Sjukgymnaster medverkar vid patientbesök på mottagningen.

Vi har korta väntetider både till mottagningsbesök och polikliniska operationer. Mottagningen är centralt belägen i fräscha och nyrenoverade lokaler. Vi erbjuder ett snabbt och personligt omhändertagande!

Dagkirurgisk verksamhet
På Ortopedmottagningens operationsavdelning utförs mindre fot- och handoperationer. Du behöver inte vara fastande inför dessa. Operationerna sker i lokalbedövning. Besöket tar cirka 1 timme.

På Operationsavdelningen opereras alla patienter som ska sövas och som behöver extra övervakning. Ortopedenhetens operationsverksamhet är omfattande och innefattar basal och avancerad artroskopisk (titthåls-) och öppen kirurgi i axel, armbåge, höft, knä och fotled, basal och avancerad fotkirurgi, samt basal kirurgi på handen.

Boka Tid

035-22 75 23

Välkommen att boka tid via telefon eller hantera dina ärenden direkt via 1177.se utan att behöva passa några telefontider.

Lista dig hos oss

Du kan fylla i en listningsblankett i receptionen. För snabbare hantering använder du e-tjänsten 1177.se. Läs mer här.