Ortopedmottagning

Ortopedmottagning

På Ortopedmottagningen arbetar vi med diagnostik och behandling av skador (ej akuta) och sjukdomar i axel, armbåge, handled/hand, höft, knä och fotled/fot. Vi har ett nära samarbete med röntgenavdelningen och sjukgymnastikenheten . Sjukgymnaster medverkar vid patientbesök på mottagningen.

Vi har korta väntetider både till mottagningsbesök och polikliniska operationer. Mottagningen är centralt belägen i fräscha och nyrenoverade lokaler. Vi erbjuder ett snabbt och personligt omhändertagande!

Dagkirurgisk verksamhet
På Ortopedmottagningens operationsavdelning utförs mindre fot- och handoperationer. Du behöver inte vara fastande inför dessa. Operationerna sker i lokalbedövning. Besöket tar cirka 1 timme.

På Operationsavdelningen opereras alla patienter som ska sövas och som behöver extra övervakning. Ortopedenhetens operationsverksamhet är omfattande och innefattar basal och avancerad artroskopisk (titthåls-) och öppen kirurgi i axel, armbåge, höft, knä och fotled, basal och avancerad fotkirurgi, samt basal kirurgi på handen.

Boka Tid

035-22 75 23

Välkommen att boka tid genom att kontakta oss via telefon eller hantera alla dina ärenden direkt via 1177 utan att behöva passa några telefontider.

Lista dig hos oss

Du kan fylla i blanketten i receptionen. För snabbare hantering kan du använda dig av e-tjänsten. Läs mer här.