Ultraljudsmottagning

ultraljud-mot

Till alla våra patienter på Ultraljudsmottagningen.

För tillfället är Tudorklinikens Ultraljudsmottagning stängd. Vår ultraljudssköterska Marisel Skogsbacke har slutat hos oss för nya spännande uppdrag i en helt ny bransch. Vi rekommenderar dig som söker hjälp med t ex Viabilitetscanning, Kub-test, NIPT-test att vända dig till Kvinnohälsovården i Halmstad.

Du är alltid välkommen att kontakta vår Gynekologmottagning, telefon 035-12 15 30. Vid akuta besvär sök Kvinnokliniken Halmstad sjukhus på telefonnummer 035-13 66 00.

 

På Tudorkliniken vill vi att alla föräldrar ska kunna följa sitt barns utveckling i magen och känna sig trygga. Alla besök hos oss ska vara en personlig och speciell upplevelse där barnmorskan lägger tid för att gå igenom ultraljudsundersökningen och svarar på era frågor. Vi anser att det är viktigt att kunna erbjuda alla kvinnor oavsett ålder och bostadsort möjlighet till KUB-test samt tillväxtkontroll i graviditetens senare del.

Med hjälp av ultraljudsundersökning kan man upptäcka framför allt allvarliga förändringar/avvikelser hos fostret. Det är bara vissa förändringar som går att upptäcka tidigt i graviditeten, medan andra visar sig först senare, eller till och med efter att barnet är fött. Alla fosterundersökningar kan medföra fynd, som kan innebära svåra ställningstaganden för föräldrarna. Samtidigt är det viktigt att veta att de allra flesta barn föds friska Undersökningen utförs av en FMF-certifierad ultraljudsbarnmorska med många års erfarenhet.

 

Vi erbjuder

  • Viabilitetsvanning
  • Kub test 
  • NIPT test
  • Anatomisk granskning
  • 3D och 4D ultraljud

 

Kontakt

Boka tid online på www.ultraljud-halmstad.se

Har du frågor så maila [email protected]  

Lista dig hos oss

Du kan fylla i en listningsblankett i receptionen. För snabbare hantering använder du e-tjänsten 1177.se. Läs mer här.